Haberler & Duyurular

Ders Kayıt Dilekçelerinin Çevrimiçi Teslimi Hakkında

by Mert Can Kurucu | Şub 08, 2023
Değerli Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği öğrencileri, Ülkemizde yaşanan deprem felaketinden etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ders kayıtlarında teslim edilecek imzalı ve basılı istenen dilekçelerin çevrimiçi olarak mail yoluyla kontrol@itu.edu.tr adresine yollanabilmesine karar verilmiştir. Konuyla ilgili bir önceki duyuru da bu yönde güncellenmiştir. Ülkemize geçmiş olsun.
Değerli Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği öğrencileri,

Ders kayıtlarında teslim edilecek imzalı ve basılı istenen dilekçelerin çevrimiçi olarak mail yoluyla kontrol@itu.edu.tr adresine yollanabilmesine karar verilmiştir. Konuyla ilgili bir önceki duyuru da bu yönde güncellenmiştir.

Ülkemize geçmiş olsun.